Het Slotje van de Baron te Nijmegen is voorlopig in beheer gegeven aan Antikraak Direct Nederland. Het kasteel heeft de laatste jaren regelmatig in de publiciteit gestaan en is daardoor ook door de krakers niet onopgemerkt gebleven.

Zondagavond is er een inbraak geweest in het kasteel, hoogstwaarschijnlijk als voorbereiding op een grote kraakactie. De snelle en adequate handelswijze was voor de eigenaar aanleiding om gebruik te maken van de diensten van Antikraak Direct.
Op maandagochtend was het eerste telefonische contact waarna een vooropname plaatsvond en de samenwerkingsovereenkomst opgesteld kon gaan worden. ’s Middags werden de potentiële kandidaten gescreend en uitgenodigd voor de bezichtiging, en ’s avonds rond 20.00 uur was het pand bewoond.

Voor zowel een eigenaar als voor de omwonenden, zijn tijdelijke bewoners vaak een hele opluchting. Het beheer van leegstaand vastgoed voorkomt verloedering en waardevermindering, maar ook overlast of vandalisme in de directe omgeving.

Wanneer u kraken wilt voorkomen in uw pand of woning kunt u contact opnemen met Antikraak Direct op telefoonnummer 088 – 268 45 72 ( 088 – antikraak ) en na kantoortijden via het contactformulier op www.antikraakdirect.nl

Lees het volledige bericht: Emea Persberichten