PERSBERICHT
‘s – Hertogenbosch, 12 januari 2010

Antikraak wonen en nog mooie prijzen winnen ook!

Interveste, erkend beheerder van leegstaand vastgoed, wil aan de hand van filmpjes van (oud) antikraak bewoners laten zien hoe leuk antikraak wonen is. Iedereen die zijn of haar ervaringen omtrent antikraak wonen wil delen kan een filmpje opsturen en meedingen naar mooie prijzen. Volgens Interveste wordt antikraak te vaak onderbelicht, terwijl deze vorm van bewoning “flexibel, avontuurlijk en voordelig is”.

De prijsvraag
Om mee te doen aan deze prijsvraag moet men een maximaal 4 minuten durende film maken over antikraak wonen. Deze moet op persoonlijke en originele wijze antikraak wonen belichten en buitenstaanders een positieve kijk geven op deze vorm van tijdelijke bewoning. De film mag uit bewegende beelden bestaan, maar ook uit een aaneenschakeling van foto’s. Een deelnemer mag ook meerdere films inzenden.
De winnende films zullen op diverse sites geplaatst worden, waaronder op die van Interveste, Antikraak Direct, Hyves en Youtube.

Mooie prijzen
De winnende films zullen op diverse sites geplaatst worden maar de beste 3 worden daarnaast ook beloond met mooie prijzen. Zo zal de winnende film een splinternieuwe LCD TV in zijn (antikraak) woning kunnen hangen.
Films kunnen ingestuurd worden tot en met woensdag 31 maart.

Voor meer informatie, voorwaarden en spelregels kunnen potentiële deelnemers kijken op www.interveste.nl

Bron: emea.nl – Antikraak wonen en nog mooie prijzen winnen ook!