Op vrijdag 4 december zal Vereniging Eerlijk Beheer een informatieavond organiseren in het Spoorhuis in Breda. Dit omdat wij onder velen merken dat er nog veel vragen zijn over hoe de vereniging bepaalde zaken aan gaat pakken, zoals omgang met speculatie, hoe onze overeenkomsten in elkaar gaan zitten enzovoorts.

Omdat er nogal wat vragen rond de vereniging Eerlijk Beheer bestaan, heeft ze besloten een informatieavond te houden. Die wordt waarschijnlijk gehouden in het Spoorhuis aan de Academiesingel 10.

Op vrijdag vier december om half acht legt het bestuur van de vereniging uit wat het doet en voor wie. De vereniging wil een alternatief bieden voor anti-kraak- en kraakwoningen.

Op vrijdag is iedereen welkom om in het Spoorhuis langs te komen. Daar zullen wij vertellen hoe de vereniging in elkaar zit, hoe wij dingen aan willen gaan pakken en kan iedereen zijn vragen en idee├źn kwijt.
Inmiddels staan de concepten van de reglementen waar wij mee willen gaan werken online (eerlijkbeheer.nl), zodat iedereen die alvast in kan zien. Ook is op de website veel andere informatie over de vereniging te vinden.

Bron: Eerlijkbeheer – Eerlijk Beheer organiseert informatieavond