Bedrijfsnieuws verdient meer aandacht

HILVERSUM – E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst heeft medio maart de website www.persberichtlatenmaken.nl gelanceerd. Bij afname van het totaalpakket, bestaande uit een korte videoclip, foto’s en een persbericht, hebben ondernemers de beschikking over professioneel materiaal voor hun website, een nieuwsbrief en kunnen zij ook een persbericht (laten) verspreiden.

‘Nog al te vaak gaan ondernemers ervan uit dat professionals inschakelen voor hen te kostbaar is’, stelt Evert Bruinekool. ‘www.persberichtlatenmaken.nl laat zien dat dit voor iedereen bereikbaar is.’ Veel ondernemers informeren hun relaties met hun website en soms ook een nieuwsbrief over de nieuwste ontwikkelingen binnen hun bedrijf. Als zij ook nog een persbericht verspreiden, biedt dat hen de mogelijkheid het bedrijfsnieuws naar buiten te brengen en zo free publicity te generen. ‘Op zich een uitstekend idee’, meldt Bruinekool. ‘Helaas constateren die enthousiaste ondernemers vervolgens dat de media het nieuws niet overnemen. Het persbericht laten maken door professionals, gespecialiseerd in PR en journalistiek, maakt de kans op plaatsing in vakbladen en dag-, week- en maandbladen vele malen groter dan wanneer men dit nieuws zelf maakt en verspreidt. Wij zijn die professionals. Ons bedrijf is meer dan 25 jaar actief op het gebied van tekst, journalistiek, PR en fotografie.’

Het totaalpakket dat E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst biedt, bestaat uit een persbericht, foto’s en een eenvoudige videoclip. De korte foto- en videoclip is de jongste uitbreiding van het bedrijf.‘Dit geheel, of delen daarvan, kunnen ondernemers gebruiken voor hun website en/of hun nieuwsbrief’, legt Bruinekool uit. ‘Daarnaast kunnen zij het persbericht verspreiden of dit uitbesteden aan onze organisatie. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk. En natuurlijk kunnen wij ook de vertaling van het persbericht verzorgen.’

E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst levert sinds 1986 fotojournalistieke producties en redactionele ondersteuning aan vaktijdschriften, dag-, week- en maandbladen en special intrest magazines. Daarnaast verzorgt het bedrijf fotografie, public relations werkzaamheden, tekstproducties en redactioneel werk voor profit en non-profit organisaties. De organisatie levert ook foto’s uit stockarchief. Een groot deel van dit archief, circa 100.000 beelden, is online beschikbaar op www.hetfotoarchief.com. Het totale negatiefarchief omvat ruim 300.000 beelden.

Informatie voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Evert Bruinekool, telefoon 035 6850 950, mobiel 06 22 45 743, e-mail [email protected]. Zie ook de websites www.persberichtlatenmaken.nl, www.ejbruinekoolfotografie.com, www.hetfotoarchief.com en www.detekstfabriek.com.


Lees het volledige bericht: Emea Persberichten